(+30) 210 24 60 468
Πιτσιλού 23 Αχαρναί Αθήνα
email: ledim@e-baptistika.gr

κάρτα διεύθυνσης

Αναζήτηση Google  YouTube Βαπτιστικά ledim  www.facebook.com/ledim.baptistika/  twitter baptistika_gr  Κατάστημα Ledim βαπτιστικα Πιτσιλού 23 Αχαρνές, Αττική Street view from Google 

Αγαπητοί πελάτες σας ανακοινώνουμε την επαναλειτουργία του φυσικού μας καταστήματος την Δευτέρα 11 Μαΐου και σας καλωσορίζουμε με μεγάλη μας χαρά. Για την καλύτερη και ασφαλή εξυπηρέτηση σας παρακαλείσθε όπως κλείσετε ραντεβού στα τηλέφωνα: 2102460468 - 6972018848.
Σας ευχαριστούμε

Μαρτυρίες

ευγενέστατο προσωπικό - άριστη εξυπηρέτηση !!!!
Ευχαριστώ πολύ για όλα. Συνεχίστε έτσι !!
Αν σας ξέραμε από την αρχή δεν χρειαζότανε να τρέχουμε χωρίς λόγο. Βρήκαμε αυτά που θέλαμε σε μεγάλη ποικιλία. Σας ευχαριστούμε πολύ.
Μην σπαταλάτε το χρόνο σας με πολλά υποσχόμενα. Αν αποφασίσατε να βαπτίσετε βρίσκεστε στο κατάλληλο κατάστημα, όχι της θεωρίας αλλά της ΠΡΑΞΗΣ.
Άψογη δουλειά! Σας εμπιστεύτηκα κάνοντας παραγγελία μέσω ίντερνετ, χωρίς να γνωρίζω τίποτα για σας. Κι όμως, παρέλαβα το πακέτο βάφτισης στο Βόλο (μέσα στο χρονικό περιθώριο που είχα ζητήσει) και πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο των προσδοκιών μου. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που δουλέψατε με τόσο μεράκι!
Πολυ καλη και γρηγορη εξυπηρετηση ολα ηταν πολυ ωραια και σε καλες τιμες ευχαριστω πολυ
Πολύ καλή εξυπηρέτηση ακρίβεια στην παράδοση !
Όλα ήταν τέλεια σας ευχαριστώ πολύ !!!!
Αρίστο φιλικό περιβάλλον
Πολύ καλή εξυπηρέτηση
Όλα ήταν τέλια.
Δεν περίμενα να δω τόσο μεγάλη ποικιλία σε φορέματα σετ βάπτισης παπουτσάκια μαρτυρικά.
Οι τιμές πάρα πολύ καλές και η εξυπηρέτηση άψογη.
Σας ευχαριστώ πολύ και θα σας συστήσω ανεπιφύλακτα.
Νέα δημοσίευση