Υποχρεώσεις Νονών

05/12/2017
από D Ledim
Υποχρεώσεις Νονών | αγορά βαπτιστικών από ledim e-shop

Νονοί ή αλλιώς πνευματικοί γονείς

με ότι αυτό συνεπάγεται, δηλαδή να αισθάνεστε το βαφτιστήρι, σαν παιδί σας και όχι σαν μια υποχρέωση που ήταν αναπόφευκτη.

Αυτονόητο

Ο ερχομός ενός παιδιού δίνει απεριόριστη χαρά σ’ ένα ζευγάρι, την οικογένεια και τους φίλους. Ποια η μεγαλύτερη τιμή λοιπόν από την ευκαιρία να γίνει κανείς πνευματικός πατέρας ή πνευματική μητέρα; Και είναι στο χέρι του καθενός, που αναλαμβάνει αυτό το χρέος ως νονός, να συντροφεύει το βαφτιστήρι του και τους γονείς του σε κάθε μεγάλη στιγμή τους. Νονός γίνεσαι γιατί το θέλεις, γιατί σου έκαναν τη τιμή να στο ζητήσουν ή να σε δεχτούν. Νονός γίνεσαι γιατί το βαφτιστήρι σου θα το αγαπάς, γιατί θα είσαι δίπλα του όπως θα κάνεις και με τα δικά σου παιδιά. Κι όπως κάθε γονιός θέλει τα καλύτερα για το παιδί του έτσι και εσύ ως νονός θα προσπαθήσεις να διαλέξεις τα πιο κατάλληλα βαπτιστικά είδη. Δύσκολο; Ίσως, μιας και οι επιλογές είναι άπειρες αλλά και ο προϋπολογισμός για κάποιους περιορισμένος. Λίγη σημασία έχουν οι ονειρεμένες βαπτίσεις με επώνυμα ρούχα κι οι φανταστικές διακοσμήσεις γιατί όλα αυτά θεωρούνται δευτερεύοντα στην βαρύτητα του μυστηρίου, άλλωστε κάτι τόσο σημαντικό καλύτερα να το κάνεις με τη καρδιά σου!

Χαρούμενο βαφτιστήρι

Ανάλογα λοιπόν με την οικονομική ευχέρεια που έχετε να είστε τυπικοί τουλάχιστον στις γιορτές και να είστε σίγουροι ότι το βαφτιστήρι σας θα το κάνετε χαρούμενο με ότι του προσφέρετε, διότι στη προκειμένη περίπτωση μετράει απόλυτα η ενέργειά σας.